NIEUWE ACTIE: “UW WOORDEN OP ONZE AUTO” – MAAK DEEL UIT VAN ONZE RACEAUTO!

Ben jij altijd al fan geweest van autoracen en wil je deel uitmaken van een spannend raceweekend? Mex Jansen en Jordin Poland, twee enthousiaste autocoureurs, bieden jou nu de kans om je eigen boodschap op het dak van hun BMW M6 GT3 te zetten tijdens het laatste raceweekend van de Supercar Challenge 2023, van 27 tot 29 oktober. Dit is een unieke kans om je steun te betuigen, een inspirerende boodschap te delen of gewoon creatief te zijn.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel. Voor slechts €30 kun je een persoonlijke boodschap, je naam, of een speciale tekst naar keuze indienen. De coureurs zullen ervoor zorgen dat jouw boodschap als sticker op de raceauto wordt geplaatst.

Win Twee Tickets voor het Raceweekend!

Maar dat is nog niet alles! Je maakt ook kans om twee tickets te winnen voor dit opwindende raceweekend. Het enige wat je hoeft te doen, is Mex en Jordin volgen op Instagram en het aankondigingsbericht van deze actie delen. Zo ben je niet alleen virtueel aanwezig, maar kun je ook de actie live volgen op het circuit!

Belangrijke Details:

  • Naam van de actie: “Uw Woorden Op Onze Auto.”
    Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld.
    Ongepaste inhoud wordt niet geaccepteerd, en bij afwijzing wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van de actie, deel jouw steun, en laat je creativiteit de vrije loop op het circuit. Doe mee en laat jouw woorden onze auto sieren tijdens deze opwindende race.